Täyden palvelun autokorjaamo Helsingissä

Kysy meiltä autosi korjauksesta

Kun tarvitset täyden palvelun autokorjaamoa, käänny Vantaan Autokorjaamo Oy:n puoleen. Liikkeemme sijaitsee aivan Helsinki Outletin vieressä: Helsingin ja Vantaan rajalla, Kehä III:n ja Lahden moottoritien kulmassa. Meille on siis helppo tulla kauempaakin – aina Espoosta, Sipoosta ja Porvoosta asti. Olemme osa luotettavaa Bosch Car Service -autokorjaamoketjua.

 

Meillä on laaja tietotaito ranskalaisten (Peugeot, Renault, Citroën) ja saksalaisten (Škoda, BMW) autojen korjaustöistä, mutta korjaamme asiantuntevasti kaikenmerkkiset henkilö- ja pakettiautot.

 

Teemme esimerkiksi seuraavat työt:

  • autojen sähkötyöt ja jakopään vaihdot

  • automaattivaihteiston 100 % öljynvaihto.

Kerro meille, minkälaisia korjauspalveluja tarvitset! Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin korjaustyöt.

Katso kaikki yhteystietomme

Autojen sähkötyöt ja jakopään vaihdot

Autokorjaamossamme saat aina joustavaa ja sujuvaa palvelua. Tutkimme ja korjaamme autosi sähköviat rautaisella ammattitaidolla. Korjaamme muun muassa seuraavat ongelmat:

  • käyntihäiriöt

  • starttimoottorit

  • auton laturit

  • päästöviat.

Hoidamme myös jakopään vaihtotyöt autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä sopivia työvälineitä käyttäen.

Soita ja pyydä tarjous

Automaattivaihteiston 100 % öljynvaihto

Tiesithän, että likaantunut vaihteistoöljy aiheuttaa vakavia ongelmia ja korjaukset tulevat auton omistajalle kalliiksi? Perinteisellä tavalla vaihdettuna automaattivaihteistoöljyä ei voida vaihtaa kokonaan. Pelkästään öljypohjan kautta vaihdettaessa vanhaa, likaista öljyä jää vaihteistoon huomattava määrä. Tämän takia oikea suoritustapa vaikuttaa hyvin paljon lopputulokseen.


Ajanmukaista huoltolaitetta käyttäen sekä oikeilla työskentelymenetelmillä saamme vaihteistoon 100 %:n öljynvaihdon, mikä takaa parhaan mahdollisen toimivuuden.

Toteutamme huollot uudella automaattivaihteistoöljyn vaihtoon ja puhdistukseen tarkoitetulla ATF-mastergear-automaattilaitteella. Laitteen avulla pystymme vaihtamaan vanhan likaantuneen ja ominaisuutensa menettäneen automaattivaihteistoöljyn koko tilavuudeltaan.

Kysy lisätietoja

Katsastuspalvelut

Autokorjaamostamme saat myös katsastuspalvelun. Tarkastamme autosi ennen katsastusta ja korjaamme löytyneet viat.

 

Käytämme autosi katsastuksessa puolestasi. Kaikki korjaustyöt sovimme aina kanssasi erikseen. 

Tutustu myös autohuollon palveluihimme