Merkkihuolto osaavasti Vantaalla ja Helsingissä

Ota yhteyttä huoltoon

Vantaan Autokorjaamo Oy on luotettavasti ja monipuolisesti palveleva ammattilainen, joka tekee muun muassa auton merkkihuollot tarkasti. Sijaitsemme IKEA Vantaan läheisyydessä Vantaan ja Helsingin rajalla, Kehä III:n ja Lahden moottoritien kulmassa. Meille on siis erittäin kätevä tulla eri puolilta pääkaupunkiseutua.  

 

Teemme huollot kaikille automerkeille. Meiltä hoituu niin ranskalaisten (Peugeot, Renault, Citroën) kuin saksalaistenkin (BMW, Škoda) autojen huollot 20 vuoden kokemuksella. Vantaan Autokorjaamo Oy on osa Bosch Car Service -autokorjaamoketjua.

 

Meiltä saat laadukkaat merkkihuollot aina hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan.

Soita ja varaa aika huoltoon

Merkkihuollot valmistajan ohjeita noudattaen

 

Vantaan Autokorjaamo Oy on luotettava ja ammattitaitoinen merkkihuoltoja tekevä autokorjaamo. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa ja lähialueet. Peugeot huolto ammattitaidolla meiltä! Teemme huollot kaikille automerkeille mukaan lukien Peugeot, Renault, Citroën, BMW, Škoda, Mercedes Benz ja Volkswagen. Perehdymme aina ensisijaisesti auton valmistajan antamiin ohjeisiin ja noudatamme auton huolto-ohjelmaa. Meidän tekemämme huollon ansiosta takuut pysyvät voimassa ja auton jälleenmyyntiarvo maksimissaan.

 

Merkkikohtaiset alkuperäiset varaosat ovat aina kaikkein laadukkaimpia, ja siksi käytämme vain niitä. Niin Peugeot merkkihuolto kuin kaikkien muidenkin merkkien huollot toteutetaan tätä periaatetta noudattaen. Huoltohallimme on uusimmalla tekniikalla varustettu, ja ammattilaistemme käytössämme on myös laaja valikoima ajanmukaisia ja eri automerkeille sopivia työvälineitä.

 

Kun tarvitset asiantuntevasti toteutettua merkkihuoltoa, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää myös muista autokorjaamomme palveluista.

Katso yhteystietomme täältä

Vastaamme merkkihuollon dokumentoinnista

Toteutamme merkkihuollon vastuullisesti: vastaamme huollon dokumentoinnisa ja kirjauksesta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että autosi huoltohistoria on helposti löydettävissä esimerkiksi mahdollisten vikatilanteiden sattuessa. 

 

Koulutetuilla mekaanikoillamme on laaja ammattitaito tehdä haasteellisimpiakin merkkihuoltoja. Näin pystymme varmistamaan, että autosi pysyy erinomaisessa kunnossa vuodesta toiseen. 

 

Auton säännöllinen huollattaminen kannattaa aina. Huolletulla autolla on turvallista ja miellyttävää ajaa niin maalla kuin kaupungissakin. Mikäli haluat kysyä lisää merkkihuolloista, älä epäröi kääntyä puoleemme. Jaamme mielellämme kanssasi laajan tietotaitomme merkkihuolloista. Meiltä saat aina joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua. 

Ota yhteyttä